Šabac

Muškarac (62) uhapšen zbog sumnje da je obljubio djevojčicu

 • Izvor: novosti.rs
 • 26.11.2021.20:31

Policija u Šapcu danas je, uz saglasnost Višeg javnog tužilaštva u tom gradu odredila policijsko zadržavanje do 48 časova mještaninu Glušaca, sela kod Bogatića, D. S. (62) osumnjičenom za obljubu djeteta.

Tužilac Zoran Obradović kaže da se sumnja da je osumnjičeni učinio krivično djelo obljuba nad djetetom, pišu Novosti.

U cilju zaštite djevojčice, njenog integriteta i dostojanstva nije moguće saopštiti više detalja.

- Izvjesno je da smo, zajedno sa policijom, ovom događaju posvetili maksimalnu pažnju i sve će biti sveobuhvatno, detaljano, stručno i profesionalno sagledano, kako bi događaj bio rasvijetljen sa svih strana - kaže tužilac Obradović.

Uz izjavu djevojčice slijede i izjave eventualnih svjedoka, kao i niz vještačenja koja će biti sprovedena i zašto će biti angažovani vrhunski stručnjaci.

Po isteku policijskog zadržavanja, osumnjičeni će biti priveden dežurnom tužiocu, koji će da odluči da li će za njega da zatraži pritvor od sudije za predhodni postupak Višeg suda u Šapcu.

Na "meti" osumnjičenog bila je djevojčica koja sada ima 16 godina. Obljuba se dogodila ranije, a slučaj je sada prijavljen.

Tagovi:
 • 20:00 Lutrija RS, Loto

  Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

 • 20:10 Priča se

  Emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

 • 21:30 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:15 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 23:00 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 23:10 Serija: Red Rock (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.