Pančevo

Muškarac koji je ženi sipao u lice sonu kiselinu poznat po stravičnom nasilju

  • Извор: Телеграф
  • 07.04.2022. 16:31

Zoranu K. (53) određen je pritvor zbog sumnje da je poslije svađe vezao svoju partnerku Nadu S. (48) za krevet i preko lica i očiju joj sipao sonu kiselinu, potvrđeno je iz Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu.

Ona je, podsjetimo, kako nam je rekao sagovornik iz istrage, primljena u Očnu bolnicu u koju je sama ušla, a prije toga je dvije nedjelje bila zatvorena u stanu u Pančevu u kojem je trpjela nasilje.

- Ona je primljena u Očnu bolnicu u Pančevu u koju je sama došla. Prvo je rekla da je u stanju nervnog rastrojstva sama sebi sipala sonu kiselinu u oči, ali je onda priznala da ju je Zoran pozvao u svoj stan prije dvije nedjelje i da je tada vezao za krevet. Vezao joj je ruke i noge, a onda joj je sipao sonu kiselinu u oči - rekao je sagovornik Telegrafa.

Nesreća žena je potom rekla da se plašila Zorana i da zato u prvi mah nije htjela da kaže da joj je on nanio povrede.

- Drao se i vikao na mene. Rekao mi je da će da ubije kćerke i mene. Mnogo sam ga se plašila - rekla je nesrećna žena.

Zoran K. je sam dovezao Nadu ispred Očne klinike, a onda se odvezao do stana u kojem žive njene kćerke.

- Udarao je ovdje na vrata, drao se, vikao da otvore, da će ih poubijati - rekle su prve komšije.

Policija je intervenisala, a njega su uhapsili u lokalnom hostelu.

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa Policijskom upravom u Pančevu odredilo mu je zadržavanje u trajanju od 48 sati. On se tereti zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivična djela laka tjelesna povreda, izlaganje opasnosti i protivpravno lišenje slobode, saopšteno je iz Osnovnog javnog tužilaštva.

Zoran K. će biti priveden dežurnoj zamjenici OJT Pančevo i saslušan.

Ubio taštu?

Inače, Zoran K. je iz sela Sekirje. Svi ga znaju kao velikog nasilnika koji je, prema njihovim riječima, ubio taštu, htio da zapali pola sela. Takođe je nožem pokušao da ubije komšinice M. Ž. i njenu kćerku T. Ž. nakon čega je, kako pričaju mještani, zapalio njihovu kuću i dva pomoćna objekta za smještaj stoke i stočne hrane.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина