Nasilnik završio iza rešetaka

Muškarac tukao ženu dok je držala dijete u naručju

  • Извор: Блиц
  • 22.07.2022. 19:57

Novosađanin A. G. (23), koji se tereti za nasilje prema nevjenčanoj supruzi D. T. (28) u Ćirpanovoj ulici u Novom Sadu oglašen je krivim i osuđen na kaznu zatvora u trajanju od godinu i osam mjeseci.

Portparolka novosadskog Osnovnog suda Svjetlana Radovanović potvrdila je da je presuda donijeta nakon glavnog pretresa u krivičnom postupku protiv okrivljenog G. A. (23) zbog krivičnog dela nasilje u porodici.

"Okrivljenom je izrečena i mjera zabrane približavanja i komunikacije sa oštećenom, tako što mu je zabranjeno približavanje oštećenoj na udaljenosti manjoj od 100 metara, zabranjen pristup u prostorije oko mjesta stanovanja i mjesta rada oštećene, kao i dalje uznemiravanje i komunikacija sa oštećenom u roku od dvije godine od dana pravnosnažnosti presude, s tim da se vrijeme provedeno u zatvoru ne uračunava u vrijeme trajanja ove mjere", pojašnjava Radovanović i ističe da je nakon izricanja prvostepene presude, okrivljenom produžen pritvor, prenosi Dnevnik.

On je u noći između 5. i 6. juna, dvadesetak minuta iza ponoći, uhapšen i zadržan zbog nasilja prema nevjenčanoj supruzi D. T. iz Novog Sada koju je u dvorištu Ćirpanove 19, oko 18.20 sati, nakon verbalne rasprave prvo udario nekoliko puta u glavu, a potom je, s obje ruke, uhvatio za vrat i davio. Tu nije stao, nego joj je još zavrtao lijevu ruku i nekoliko puta udario u predjelu tijela. Svo vrijeme žena je držala dijete u naručju.

Snimak brutalnog nasilja nad nesrećnom ženom osvanuo je na društvenim mrežama i izazvao oštru osudu javnosti.

D. T. je zadobila, na svu sreću, lake tjelesne povrede.

Тагови:
  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник