Poslanik SNS-a

Napadnut sin Isidore Bjelice: Napadač ga udarao u glavu, vrijeđao i Vučića

  • Извор: Агенције
  • 10.06.2023. 14:05

Lav Pajkić, narodni poslanik SNS i televizijski voditelj, sin preminule spisateljice Isidore Bjelice, napadnut je sinoć ispred porodičnog doma.

O incidentu se oglasio na društvenoj mreži Instagram.

"Sinoć sam ispred porodičnog doma, dok sam sa devojkom ulazio u zgradu, sa leđa fizički napadnut od strane nepoznate osobe, koja mi je zadala više udaraca u predelu glave uz salvu uvreda prema mojoj pokojnoj majci i predsjedniku Aleksandru Vučiću.

Zanimljivo je da se incident dogodio nakon održanog protesta opozicije ‘Stop nasilju’.

Atmofera agresije i straha, kreacija je političkih oponenata koji svakodnevno propagiraju i promovišu nasilje u Skupštini, a koja se izliva na ulicama. Vješala, najgnusnije pretnje, karabini, obješena lutka predsjednika, fizički napadi, uriniranje po zgradi Vlade... produkt je njihove politike", napisao je Pajkić.

Brnabić o napadu na Lava Pajkića

Premijerka Srbije Ana Brnabić reagovala je nakon informacije da je narodni poslanik SNS Lav Pajkić, napadnut sinoć ispred porodičnog doma.

"Sinoć je, bez ikakvog povoda, osim što je clan SNS-a, kukavički, sa leđa, uz uvrede i psovke na račun njegove preminule majke i predsjednika Vućića napadnut Lav Pajkić. To je rezultat poziva na linč, uvreda i mržnje koje svakodnevno trpimo. Nastavljamo borbu za pristojnu Srbiju!", napisala je premijerka Ana Brnabić, prenio je B92.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: