Kuršumlija

Napravila lažni FB profil svog muža, pa krenula u osvetu

  • Извор: Курир
  • 07.09.2023. 16:58

Žena (48) iz Kuršumlije osumnjičena je za krivično djelo lažno prijavljivanje, jer je, kako se sumnja, policiji prijavila da joj muž šalje prijeteće poruke preko društvenih mreža, ali istragom je utvrđeno da se to nije dogodilo.

Kako Kurir saznaje, žena je uhvaćena u laži i sada će morati da odgovara za svoje djelo, a sve se dogodilo jer je, kako nam kaže dobroobavješten izvor, navodno željela da se osveti svom suprugu.

Tragedija u Banjaluci: Poginuo vozač nakon što je sletio u kanal!

Tragedija u Banjaluci: Poginuo vozač nakon što je sletio u kanal!

- Ona je udata, ali ju je prije izvjesnog vremena muž ostavio i odselio se iz njihovog zajedničkog doma. Ona je, najvjerovatnije kako bi mu se osvetila, potom smislila plan! Naime, otvorila je profil na Fejsbuku sa imenom i prezimenom svog muža, njegovim drugim ličnim podacima i fotografijama. Onda je sa tog lažnog profila sebi na profil slala preteće poruke određeni vremenski period. U porukama je pisalo "da će da je ubije", "da više neće vidjeti svoje dijete" i slične rečenice - priča nam izvor šta je utvrđeno tokom istrage. Kako dalje kaže, pošto je sebi poslala nekoliko pretećih poruka sa profila "svog muža" koji je, kako se sumnja, sama napravila, ona je otišla i korak dalje.

- Otišla je u policiju, pokazala inspektorima preteće poruke i prijavila supruga. Postupajući po prijavi, koja je odmah ozbiljno shvaćena, policija je pronašla muža i s njim obavila razogovor - kaže sagovornik Kurira i dodaje da je čovjek sve vreme tvrdio da ne zna o čemu se radi.

Vozači, imajte strpljenja: Pojačana frekvencija vozila na GP Gradiška

Vozači, imajte strpljenja: Pojačana frekvencija vozila na GP Gradiška

- On je čovjek bio preneražen, po rekaciji njegovoj se odmah vidjelo da on ne zna šta se dešava. Bio je toliko iznenađen, da se vidjelo da je to prirodna reakcija i da nije imao pojma da ima dva Fejsbuk profila - priča nam osoba iz krugova bliskih muškarcu.

Nakon što je muškarac negirao da je svojoj supruzi slao prijeteće porule i da je taj Fejsbuk profil njegov, operativnim radom istražni organi su utvrdili da on govori istinu.

Čulo se lupanje: Lopov iz Gradiške zatečen u krađi i uhapšen!

Čulo se lupanje: Lopov iz Gradiške zatečen u krađi i uhapšen!

- Istragom se došlo do žene. Odnosno, utvrđeno je da je ona napravila taj lažni profil na ime svog muža i samoj sebi prijetila. Nakon tih otkrića, protiv nje je podnijeta krivična prijava za lažno prijavljivanje - objašnjava sagovornik.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Kuršumliji nam je potvrđeno da su dobili obavještenje o ovom događaju i da je u toku prikupljanje potrebnih obavještenja iz navoda prijave koja je podnijeta protiv žene.

(Kurir)

Пратите нас и путем Вибера