ATV

Prevezena u bolnicu

Nepokretnu ženu djeca ostavila samu, počela živa da se raspada

  • Извор: Информер
  • 28.08.2022. 21:58

Prije par dana u Majdanpečku bolnicu, tačnije na odjeljenju horurgije primljena je Lj.P. iz Donjeg Milanovca, u veoma teškom stanju.

Žena je, kako se navodi, počela bukvalno da se raspada i truli i na mjestima na kojima su se nalazili dekubiti izlazili su crvi.

"Žena je iz socijalno ugrožene porodice, koju su djeca ostavila u nemilosti. Nepokretna je jer je prije sedam mjeseci šlogirala i o njoj nije imao ko da se stara. Sada je kod nas na odjeljenju hirurgije, počela je da komunicira, s obzirom na to da je doživjela moždani udar i otežano je govorila a kod nas je primljena u polusvjesnom stanju. Rane po tijelu od dekubitisa su sanirane i sada se osjeća dobro- za Informer kaže dr Zora Trujić Mirković, dežurni ljekar Opšte bolnice u Majdanpeku.

Slučaj je prijavljen Centru za socijalni rad u Majdanpeku budući da je ovo njihova nadležnost jer se radi o osobi sa ugroženim materijalnim statusom.

  • 23:50 Серија: Немирни (16+)

    Немирни' је ТВ серија из 2023. године у режији Дарка Николића, настала према роману Марка Поповића 'Један погрешан корак', а сценарио потписује Даница Николић Николић.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм