Po 100 evra za igračke

Neustrašive djevojčice iz Mitrovice ljuljale su se uz sirene za uzbunu: Sad će dobiti nagradu za svoju hrabrost

  • Извор: Телеграф
  • 02.08.2022. 13:31

Video snimak podijeljen na društvenoj mreži Instagram, na kojem se vide djeca koja se bezbrižno igraju na ljuljaškama u severnom dijelu Mitrovice dok se u pozadini čuje zvuk sirene za uzbunu, za kratko vrijeme postao je viralan.

Nesvakidašnji snimak privukao je pažnju i poznate beogradske kafane koja je zatražila pomoć da pronađe roditelje djevojčica, kako bi im, kako kažu, uplatili po 100 evra za nove igračke zbog neustrašivosti, prenosi KoSSev.info.

Sirene zaglušujuće buke zavijale su bez prestanka u Kosovskoj Mitrovici u nedjelju popodne, prvo tri sata, a potom još dva. Za to vrijeme postavile su se barikada širom Sjevera, protiveći se sprovođenju odluke kosovske vlade o registraciji vozila.


  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм