Čačak

Njegovo tijelo pregazilo nekoliko vozila: Sahranjen muškarac nastradao u stravičnoj nesreći

  • 31.05.2020. 16:14

Uz prisustvo roditelja, brojne rodbine i prijatelja, u Čačku je danas na Ateničkom groblju sahranjen Stefan Petrović (22), koji je u noći između petka i subote nastradao na auto-putu Miloš Veliki.

Nesreća se dogodila u blizini petlje u Preljini, a mladić je poginuo jer je pri velikoj brzini izgubio kontrolu nad vozilom, udario u bankinu, rušeći sve pred sobom.

Prilikom tumbanja ispao je iz vozila, pa je tijelo nesrećnog mladića pregazilo više šlepera i automobila, prije nego što je auto-put zatvoren.

"Zašto je sudbina bila nepravedna prema ovoj porodici?! Čestiti, vrijedni, radni, pošteni ljudi, djeca oba sina za primjer. Stefan je završio geodeziju i radio je u struci. Još kao srednjoškolac je radio, svaki raspust i slobodan dan je koristio da zaradi novac da pomogne porodici. Dugo je radio u jednoj stolarskoj radionici i bio omiljen među kolegama", priča za Kurir blizak prijatelj porodice Petrović koja živi u naselju Obrež u Atenici.

Od Stefana su se juče oprostili otac Goran, majka Slađana i brat Nemanja.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм