Niš

Novi detalji horora: Žena se pojavila sva krvava na kapiji

  • Izvor: Kurir
  • 24.09.2022.15:11

Žena S.S. (62) istrčala je krvava iz kuće u Kraljevačkoj ulici u Nišu, a njena komšinica je odmah izašla na ulicu kada je čula zapomaganje.

- U trenutku kad sam čula vrištanje i zapomaganje istrčala sam iz kuće, komšinica Dragana je već bila na ulici i stavila trenerku oko vrata. Krv je šikljala na sve strane, stavila je i peškir oko vrata. Glavu smo joj podigli i nismo je dalje dirali. Na sreću ili žalost radim u zdravstvu, poslije je došla policija - ispričala je komšinica za Kurir.

Ona je rekla i da su muškarca J.N. (40) iz kuće u kojoj se desio zločin izveli u kolicima.

- Držala sam joj glavu, kad je hitna odvezla povukla sam se i došla do svoje kuće. Došla je jedna interventna jedinica, pa druga i tek onda su njega izveli u kolicima i vidjela sam da je i njemu obavijen vrat, sta mu se desilo ne znam. Znam ga ih iz viđenja samo, malo su čudni, ne znam ih lično. To je njihova kuća, a znala sam njihove roditelje - opisala je ona.

J.N. ima dublju posjekotinu vrata, a povrede po vratu takođe ima i S.S.

- Oboje su svjesni, komunikativni i stabilnih vitalnih parametara. Bez povrede velikih krvnih sudova i nemaju povredu govornog organa. Hirurški su zbrinuti - rekli su u UKC Niš.

Oboje su prevezeni u nišku bolnicu na ORL kliniku, i on je, prema prvim informacijama, u teškom stanju.

- Bilo je strašno, žena se pojavila na kapiji sva krvava. Mi smo bili prekoputa i sve gledali. Odjednom se zateturala i posrnula. Bilo je užasno, neko je odmah pozvao Hitnu pomoć, a neki prolaznici su odmah pritrčali da joj pomogne - kaže jedan očevidac.

(Izvor/Foto: Kurir)

Tagovi: