Zvečan

Novi incident na KiM: Pucano na vozilo policije

  • Извор: РТС
  • 27.01.2023. 21:07

Nepoznata osoba pucala je iz vatrenog oružja na policijsko vozilo patrole na dužnosti na lokaciji Banjska - Izvor, u opštini Zvečan, saopštila je policija u Prištini i navela da u napadu nema povrijeđenih, ali da je na vozilu načinjena materijalna šteta na staklu kod mjesta vozača.

U policiji sumnjaju da je vozač bio meta napada, te da su preduzete neophodne operativno-istražne radnje, uključujući uviđaj lica mjesta, gdje je konstatovano da je automobil pogođen projektilom iz vatrenog oružja.

Intenzivnim uviđajem, u policiji ističu da su uspjeli da identifikuju osumnjičeni napušteni automobil (džip-opel), na planinskom putu na udaljenosti od oko 250 metara, za koji se sumnja da je povezan sa slučajem.

Takođe, u blizini osumnjičenog vozila uočeni su tragovi osumnjičenih lica koja su pobjegla u nepoznatom pravcu.

Zatečeno vozilo je prema navodima policije posjedovalo "lažne registarske tablice". U saradnji i koordinaciji sa nadležnim tužiocem policija je otvorila predmet kvalifikujući ga kao "ubistvo u pokušaju i napad na službeno lice", prenosi RTS. 

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)