Novi Pazar

Objavljen snimak: Muškarac osumnjičen da je pokušao da svuče djevojčicu

  • 05.02.2019. 14:00

RTV Novi Pazar objavila je na Jutjub kanalu snimak na kom se navodno vidi kako je uhapšeni E. D. (36) iz tog grada pokušao u zgradi "Bor" nasilno da svuče djevojčicu (9).

Da podsjetimo, kako piše portal "Indeksonline", E. D, koji je uhapšen nedavno zbog sumnje da je dodirivao djevojčicu (9) u zgradi "Bor" u tom gradu, navodno je ranije istog dana pokušao isto u novoj Lučnoj zgradi.

Kako prenosi taj portal, pozivajući se na izvor iz porodice druge žrtve zlostavljanja, on je vidjevši da djevojčica ulazi sama u ulaz zgrade, utrčao za njom, gdje je, kako navodi "Indeksonlajn", navodno na silu pokušao da je svuče.

Djevojčica je uspjela da se izvuče iz ruku osumnjičenog i pobjegla uz stepenice. U tom trenutku je majka djevojčice, koja je bila u obližnjoj prodavnici, ušla u ulaz zgrade, a osumnjičeni se dao u bjekstvo.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм