Nakon borbe sa teškom bolešću

"Odlazi kao vitez i šampion, neko ko je Boga nosio u srcu" - Preminuo Bogdan Gicović (6)

  • Извор: Новости.рс
  • 22.09.2021. 22:05

Bogdan Gicović (6), koji je bolovao od tumora, preminuo je danas, objavili su na Fejsbuk profilu ovu tužnu vijest članovi njegove porodice.

- Nakon tri godine, dva mjeseca i sedam dana surove borbe sa nepobjedivom bolešću, naš Boba danas je preminuo... Slomljenih srca, ponosni na njega, zahvalni Bogu što smo ga imali, vodili smo rat do posljednjeg daha i bili uz njega do posljednjeg časa - napisao je Bogdanov otac i dodao:

- Odlazi kao vitez, šampion, kao dječak koji je Boga uvijek nosio u svom srcu i čije je ime nosio u svom imenu. Hvala svima što ste bili uz nas i uz Bobu. Hvala što ste pomagali, molili se i dijelili sa nama i dobro i loše. Srešćemo ga opet svi, na nekom ljepšem mjestu i u neko bolje vrijeme. AMIN.

Podsjećamo, Bogdan je rođen 2015. godine i bolovao je od tumora u maloj karlici - Rabdimiosarkoma. Prošao je kroz pedeset i dva ciklusa hemioterapije, dvadeset i osam dana zračenja, kao i djelimične operacije tumorske mase. Tačnije, od 18.07.2018. godine, Bogdan je prvih šest mjeseci proveo na Institutu za majku i dijete, kada je prošao kroz pet ciklusa hemioterapije.

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.