Horor kod Aleksinca

Opsadno stanje - Nakon pronalaska vozila i tijela porodice Đokić policija upala u obližnje selo

  • Извор: Курир
  • 02.10.2021. 14:54

Opsadno stanje u selu Moravac kod Aleksinca!

Nakon što je policija u selu Tešica pronašla spaljen automobil Pasat koji je pripadao nestaloj porodici Đokić i tijela prekrivena granjem, jake snage službi bezbjednosti iznenada su došle u selo koje je od tog mjesta udaljeno nekih osam kilometara.

Na mjestu koje policija upravo pretražuje prema najnovijim informacijama je i bratanica nestalog Gorana Đokića.

Tročlanoj porodici se inače svaki trag izgubio u noći između nedjelje i ponedjeljka kad je iz Moravca krenula ka svojoj kući u Aleksincu. Goran i Gordana Đokić i njihova kćerka Lidija krenuli su iz tog sela, gdje inače živi njegova majka, u ponedjeljak 00.20 sati.

Međutim, nisu išli uobičajenim putem jer nisu skrenuli na prvoj raskrsnici, već su se zaputili kontraputem. Posljednji put ih je uočila kamera u selu Tešice koje je nekih osam kilometara od Moravca i to dva sata kasnije!

Policija je jutros u ataru sela Tešica, podsjetimo, pronašla spaljen Pasat koji je pripadao Đokićima. Automobil je pronađen na nepristupačnom terenu na obali Morave do koga se dolazi zemljanim putem uz rijeku. Nedugo zatim policija je pronašla i tijela prekrivena granjem.

Nestanak porodice prijavila je jedna rođaka u utorak kad je primetila da već dva dana nisu otvorili svoju mjenjačnicu. Lična dokumenta tročlane porodice stala su u stanu u kom su živjeli u Aleksincu.

(Izvor/Foto: Kurir/M.S)

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.