KiM

Otac napadnutog mladića moli državu Srbiju za pomoć

 • Izvor: Srna
 • 04.02.2023.12:14

Ivica Đuzić, otac devetnaestogodišnjeg mladića kojeg su Albanci izboli nožem u Mogili kod Vitine, rekao je da je policija privela trojicu napadača, ali da je nezvanično saznao da je jedan od njih oslobođen, te zamolio državu Srbiju da mu obezbjedi advokata kako bi mogao da istjera pravdu na sudu.

Đuzić je rekao da je odbio dati izjavu policiji o napadu na sina, ističući da im ne vjeruje, te napomenuo da je zabrinut da će napadači biti oslobođeni.

- Čitav slučaj namjeravam da izguram do kraja, zbog čega mi je potrebna pomoć naše države. Imam petoro djece, živim od socijale i nemam za advokata, zato od naše države tražim samo jedno, da mi obezbijedi advokata - rekao je Đuzić za RTS.

On navodi da je četrdesetšestogodišnji Albanac držao njegovog sina dok ga je jedan od dvojice maloljetika napao nožem.

Đuzić ističe da ne postoji nikakav sukob između njegove i porodice Albanaca koji su njegovog sina izboli nožem, te da se čak i poznaje sa ocem jednog od napadača.

Policija je saopštila da se incident dogodio juče oko 13.00 časova i da su dvije osobe, "nakon trenutne svađe oko psa, umiješane u fizički obračun".

- Dvojici umiješanih u slučaj ukazana je medicinska pomoć. Policija ovaj slučaj vodi u koordinaciji sa tužiocem - dodaje se u saopštenju.

Srpski mladić Boban Đuzić rekao je RTS-u da su ga juče trojica Albanaca napala s leđa, iz čista mira i uboli ga nožem dok je šetao psa.

- Znam napadače, iz mog sela su - jedan ima 12, drugi 17 i treći 46 godina - rekao je Boban.

On je naveo da je pozvao policiju, koja je došla, ali da nije bilo nikoga u okolini ko bi mogli da posvjedoči.

 • 07:00 Serija: Kolo sreće (R)

  Ne propustite priču o domaćici iz malog mjesta kojoj se život potpuno mijenja kada dobije sedmicu na lotou.

 • 08:00 Serija: Prevrtljivo srce (R)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 08:50 Centar dana (R)

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 10:15 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 10:30 Kuhinjica na otvorenom

  Uživajte u kulinarskim minutima na našem programu. Kuhajte sa ATV-om!

 • 10:55 Teletrgovina

  Teletrgovina