Наводе медији

Отац убице из Новог Сада починио сличан злочин?

  • Извор: Курир
  • 12.03.2024. 12:55

У новосадском насељу Клиса у породичној кући јуче је убијена Гордана Т. којој је пресудио супруг Никола тако што јој је нанио повреде главе електричном бушилицом.

Како сазнаје Курир, отац Николе Т. наводно је починио сличан злочин, убио је Николину мајку док је он био дете.

“Не знам да ли је то било овде у Новом Саду или негде друго, то никада од њега нисмо чули, већ од других људи. О прошлости никада ни речи, само о срећи коју је имао са Гоцом и добром послу, све му је ишло, а шта га је јуче спопало никоме није јасно”, каже један комшија.

Према његовим ријечима, Николина сестра синоћ је рекла полицији да би само вољела да га чује да га пита зашто је то урадио.

Иначе, нико од комшија није чуо, нити наслутио шта се десило у породичној кући док није дошла полиција.

Једна комшиница испричала је за Курир да је јуче било све ужасно у улици.

“Таква ме језа пролазила од свега, било је ужасно. Девојке кад су дошле вриштале су и плакале, пас ужасно лајао, чак је од немира једног инспектора угризао за руку”, каже она и додаје:

“Оне су сад код своје тетке са мајчине стране, не могу просто да буду овде због увиђаја, а и тешко им је много. Никола има сестру која је синоћ дошла овде, али су је отерали…”

Како се сазнаје, Никола је потпуно стабилно, свјестан шта је учинио и сутра би већ требало да буде испитан у тужилаштву.

Подсјетимо, јуче око 17 часова Никола је скочио са Темеринског моста, у Новом Саду. Он је свој аутомобил зауставио насред моста, изашао и прескочио ограду, а преговори са полицијом трајали су готово сат времена. Док је скакао са Темеринског моста у Новом Саду, рекао је да је убио своју жену Гордану.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: