Veliki znak pažnje

Ova priča je najbolji dokaz kako male stvari čine život ljepšim

  • Извор: Блиц
  • 19.08.2022. 17:12

Kako neke male stvari, jedan sitan gest, a zapravo veliki znak pažnje, život čine ljepšim, najbolje pokazuje ova priča.

Za Vuka Radojičića je prije deset godina saznala cijela Srbija i od tada mu se divi. I njemu i njegovoj porodici. Rođen sa svega 470 grama, ovaj dječak odbio je da umre. Pogazio je sve procjene ljekara iz uz svakodnevnu borbu, ličnu i svoje porodice, uspio da živi.

Njegov tata Stojan Grujičić često na svom Tviter nalogu objavljuje fotografije, mučne izvještaje sa terapije, ali i to kako Vuk svakoga dana napreduje. Ali u ovoj priči, ovaj put u centru pažnje su neki drugi dobri ljudi, njihov divan gest i Vukov mlađi brat Nikola.

"Danas su kraljevi iz "Gradske čistoće" provalili da Nidža oduševljeno čeka da prođu. A oni stali pored nas, svirnuli, upalili rotaciju, svi mu mahali! Malo je reći koliko su nas oduševili! Koju su oni količinu pozitivne energije poslali, skidam kapu i želim im sve najbolje! - napisao je Stojan Grujičić na svom Tviter nalogu.

Koliko je malo dovoljno da nekome uljepšate dan! Zapravo ovo nije malo. Ovo znači da je neko obratio pažnju, primjetio dijete koje mu se raduje, a onda tim povodom nešto i preduzeo da bi ono bilo još srećnije.

To su velike stvari svojstvene samo dobrim i velikim ljudima.

Koga ste vi danas primjetili i usrećili?

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда. Прича прати стјуарте, стјуардесе, механичаре и пилота имагинарне авиокомпаније.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.