Sa svadbe otišla u smrt

Ovo je djevojka koja je poginula u stravičnoj nesreći

  • Извор: Блиц
  • 25.08.2022. 09:00

Stefana Đurović (24), tragično je nastradala u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak 23. avgusta u mjestu Guberevac, kada je automobil u kojem je bila sa drugaricom i jednim muškarcem sletio sa puta i udario u betonski stub.

Djevojka sa kojom je bila u automobilu je u teškom stanju na klinici Banjica, dok je vozač povrijeđen, ali je u trenutku nesreće navodno bio u svjesnom stanju.

Od Stefane su se oprostile i kolege sa Fakulteta za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji.

"Sa neizmjernim bolom i tugom obavještavamo studente i sve zaposlene na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji, Univerziteta u Kragujevcu da je naša draga koleginica Stefana Đurović, studentkinja treće godine Osnovnih akademskih studija tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći 23. avgusta 2022. godine", naveli su.

Opelo i sahrana će se obaviti u četvrtak, 25. avgusta. u 12 časova na Starom groblju u Kraljevu.

Inače, nesreća se navodno dogodila drugi dan svadbe na kojoj je Stefana bila kuma.

Kako je preneo 192, povrijeđena djevojka koja se nalazi na Klinici za ortopediju na Banjici ima povrede vratnih pršljenova i kičme i nalazi se u veoma teškom stanju, u komi. Ljekari se bore za njen život. Pored povreda kičme i vrata, ona po cijelom tijelu ima hematome i rasekotine.

Тагови:
  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм