Automobil potpuno smrskan

Ovo je policajac koji je poginuo u teškoj nesreći

  • Извор: Блиц
  • 17.07.2022. 13:33

Policajac Aleksandar Stevanović (52) iz Bele Crkve poginuo je oko osam sati jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ovom mjestu.

Stevanović je nastradao na putu do posla.

U trenutku nesreće on je, prema navodima lokalnih medija, bio za volanom vozila. U nesreći je teško povrijeđen njegov kolega, policajac iz Kovina, koji je helikopterom prebačen u Urgentni centar u Beogradu.

Teško povrijeđeni policajac zadobio je tešku povredu kičme i ljekari se bore za njegov život.

Kako mediji nezvanično saznaju, dvojica policajaca su jutros jednim kolima išla na posao, kada su se sudarili sa drugim vozilom.

Na društvenim mrežama šire se fotografije nastradalog policajca, kao i poruke njegovih prijatelja. Oni se potresnim porukama opraštaju od nastradalog Aleksandra.

Lokalni mediji objavili su fotografiju slupanog automobila u kojem su se nalazili policajci kada je došlo do nesreće. Vozilo je, kako se vidi, s prednje strane potpuno smrskano.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм