Jagodina

Palma prijavljen tužilaštvu zbog navodnog podvođenja maloljetnica

  • 20.04.2021. 14:52

Srpski političar iz Jagodine Dragan Marković Palma, koji je juče javno optužen da je organizovao zatvorene zabave na kojima su podvođene djevojke stare od 15 do 17 godina, izjavio je danas da je jutros otišao u Više tužilaštvu u Jagodini i tražio da se ispitaju svi navodi u ovom slučaju, piše Blic.

Kako je "Blic" ranije objavio, Više tužilaštvo u Jagodini formiralo je predmet povodom ovih navoda. Radoslav Vučković, viši javni tužilac u Jagodini, izjavio je za "Blic" da Tužilaštvo zasad ima informacije samo sa konferencije za novinare (Marinike Tepić, potpredsjednice SSP), ali i da mu je dostavljena Palmina molba da se "pristupi detaljnom prikupljanju obavještenja i da se djeluje".

Dragan Marković Palma, predsjednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine, ponovio je danas na konferenciji za novinare da "sve što je rekla Marinika Tepić na jučerašnoj konferenciji laž".

Optužuje Đilasa za laži

- Čak su i sakrili njihovog zaštićenog svjedoka, a ja ću da vam pokažem zašto su ga sakrili i zašto je taj koji je iznio laži protiv mene zaštićeni svjedok (Dragana) Đilasa i Marinike Tepić - izjavio je Palma.

Da podsjetimo, Marinika Tepić je juče na konferenciji za novinare emitovala snimak svjedoka, čiji su lik i glas bili promjenjeni, koji tvrdi da je Palma u Jagodini organizovao žurke za prijatelje i partnere na koje su dolazile djevojke čiju je starost procjenio na 15 do 18 godina.

Palma je kasnije istog dana objavio da je “tajni svjedok” koji ga je javno optužio zapravo član stranke Slobode i pravde Dragana Đilasa i bliski saradnik Marinike Tepić. Palma ga je identifikovao kao Branislava Radosavljevića.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Прича се (Р)

    Емисија: Прича се (Р)