Karaburma

Pas ugrizao dijete, vlasnice nakon napada pobjegle

  • Извор: Мондо.рс
  • 09.09.2023. 14:06

Na društvenim mrežama pojavio se dramatičan snimak na kome se vidi kako pas napada dijete u dvorištu Osnovne škole "Filip Višnjić" na Karaburmi nakon čega vlasnice psa bježe prema Mirijevskom bulevaru. Iz Ministarstva unutrašnjih poslova potvrđeno je da se incident dogodio u četvrtak i da je dječak povrijeđen.

Na snimku se vidi, da dijete prilazi psu i u jednom trenutku pas skače i napada dijete, a potom se povlači. Dve žene koje su vodile pse odvlače ga i odlaze.

Djeca koja su se igrala u blizini brzo su se skupila oko dječaka da bi vidjela šta se dogodilo i da mu pomognu poslije napada. Dvije žene kasnije su snimljene kako bježe na Mirijevskom bulevaru između broja 36 i 40.

Udala se Anđela Prpić, svadbeni ručak organizovala na pijaci

Udala se Anđela Prpić, svadbeni ručak organizovala na pijaci

"Ministarstvo unutrašnjih poslova primilo je prijavu o pomenutom događaju. Prijavljeno je da je dečaka koji je 5. razred ujeo pas za ruku. On je sa povredama primljen u Institut za majku i dijete, gdje mu je ukazana pomoć. O ovom događaju obaviješten je zamjenik tužioca i sada se radi na daljoj identifikaciji vlasnika pasa", rečeno je iz MUP.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)