Pastorku prisljavao na oralni seks: Policija uhapsila muškarca, oduzela mu telefon i otkrila jezive stvari

  • 03.05.2021. 17:48

T. F. (30), iz Negotina, koji je krajem prošle godine uhapšen zbog sumnje da je prisiljavao tada devetogodišnju pastorku na oralni seks, MUP Srbije oduzeo je mobilni telefon, jer je maloljetnica istražnim organima ispričala da je očuh sa njom na tom uređaju gledao porno filmove.

Po nezvaničnim saznajima, on je, nakon što su gledali te sadržaje, iste brisao iz telefona, pa stručnjaci MUP Srbije "pokušavaju da ih vrate", kako bi se ustanovilo koliko je dugo T.F. to radio sa svojom pastorkom, pišu Novosti.

Podsjetimo, T.F. je lišen slobode pod sumnjom da je nad svojom devetogodišnjom pastorkom i njenom vršnjakinjom izvršio krivično djelo nedozvoljenih polnih radnji, odgovaraće zbog obljube nad djetetom zloupotrebom položaja. Sumnja da je on kćerku svoje supruge, sa kojom ima dvogodišnje dijete, u kući u kojoj zajedno žive prisiljavao na oralni seks.

Sve je otkriveno krajem prošle godine, kada je pastorka T. F. u goste pozvala drugaricu. Očuh je tada, navodno, ušao u sobu u kojoj su bile djevojčice i predložio im da sve troje legnu u krevet. Tu je, sumnja se, drugaricu svoje pastorke dodirivao po intimnim dijelovima tijela, I pokušao da je prisili da ga ona dira po polnom organu. Za ovo djelo, ako se dokaže, zaprećena je kazna do 12 godina zatvora.