Novi Sad - Horgoš

Pet osoba povrijeđeno u sudaru na auto-putu

  • 23.05.2021. 21:09

Pet osoba povrijeđeno je na auto-putu Novi Sad-Horgoš, u sudaru dva putnička vozila, potvrđeno je iz Policijske uprave u Subotici.

Nezgoda se dogodila oko 17.30 časova kod petlje Žednik, na 29. kilometru od granice, navodi RTS.

Prema prvim informacijama, udes se dogodio kada se "reno" šabačkih registarskih oznaka, koji se kretao iz pravca Novog Sada, kod Žednika, gdje se zbog asfaltiranja saobraća samo jednom kolovoznom trakom, sudario sa "fijatom stilo" novosadske registracije.

Vozač "renoa" prevezen je u subotičku bolnicu u besvjesnom stanju, a i četvoro putnika iz "fijata" je transportovano u bolnicu, gdje im se utvrđuje stepen povreda.

Saobraćaj iz pravca Horgoša bio je u prekidu oko sat vremena, a vozila su preusmjeravana na okolne puteve.

Oko 19.00 časova saobraćaj na auto-putu E-75 je normalizovan, ali se odvija usporeno.

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?