Darija Kisić Tepavčević

"Pjevanje opasno u vrijeme pandemije, virus se lako prenosi"

  • 02.07.2020. 16:18

Doktorka Darija Kisić Tepavčević, član Kriznog štaba za borbu protiv korone, izjavila je da su proslave najrizičniji događaji za prenos virusa.

Doktorka Darija je apostrofirala pjevanje kao lak način prenošenja korona virusa.

"To je sada prepoznato kao faktor rizika i definitivno bismo morali da se uzdržimo od takvog načina ponašanja dok je korona virus aktivan", rekla je dr Kisić Tepavčević gostujući na TV Prva.

Ljekari i svi članovi Kriznog štaba apeluju na građane da se ponašaju odgovorno, a s obzirom na sve veći broj zaraženih, ali i pacijenata na respiratorima i preminulih, očekuje se da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić večeras saopšti da će u Beogradu ponovo biti uvedene restriktivne mjere.

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.