Trostruki sudar kod Vrnjačke Banje

Poginula žena, dvije osobe povrijeđene

  • 23.01.2019. 11:32

U stravičnom udesu, koji se dogodio jutros na putu Kraljevo-Vrnjačka Banja, poginula je žena sa teritorije Kraljeva, dok su dvije osobe povrijeđene. Nesreća se dogodila oko 7.50 sati u mestu Vraneši, a u udesu su učestvovali šleper i dva putnička vozila.

Udes se dogodio kada su se, najverovatnije zbog klizavog kolovoza, ali i magle, kako se pretpostavlja, najprije direktno sudarili „jugo“ kraljevačkih tablica, koji se kretao ka Kruševcu, i šleper čačanske registracije koji je dolazio iz suprotnog pravca, dok je „fijat panda“ vrnjačke registracije, koja se kretala prema Kraljevu, udarila u šleper.

Od zadobijenih povreda na mjestu je preminula žena koja se nalazila na mjestu suvozača u "jugu", dok je žena (30) koja je upravljala ovim automobilom zadobila teške povrede, a povrijeđena je i jedna osoba iz "pande".

Zbog udesa saobraćaj je na ovoj dionici puta bio u višesatnom prekidu pa su se iz oba pravca formirale kolone vozila.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.