Nadležni demantovali

Poginuo vozač Mercedesa, kruže priče da je riječ o ubistvu

  • 08.09.2020. 10:48

M.S. (37) iz Vranja nastradao je jutros oko 03:30 na regionalnom putu Vranje – Vladičin Han u selu Ranutovac, usljed kontakta sa vozilom marke “Mercedes” kojim je upravljao R.J. (47).

Prema navodima iz Osnovnog javnog tužilaštva i policije, vozač “mercedesa” kretao se iz pravca Vranja, kada je kod kafane “79” na desnoj strani kolovoza uočio grupu ljudi.

Prešao je na lijevu stranu puta i došlo je do kontakta “mercedesa” sa mladićem M.S.

M.S. je prebačen na PTO Zdravstvenog centra Vranje, gdje je podlegao povredama.

Nakon uviđaja Osnovno javno tužilaštvo naložilo je vanredni tehnički pregled vozila, obdukciju tijela nastradalog mladića i zadržavanje do 48 sati za vozača “mercedesa”.

Iako Vranjem kruže priče da je riječ o ubistvu, nadležni kažu da je prema prvim podacima riječ o krivičnom delu “teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja”.

Saobraćaj na ovom djelu puta je normalizovan.

(Telegraf)

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.