Užas u Žarkovu

Policija dovela Nenada na mjesto zločina - Komšija vidio horor prije ubistva Sandre (47)

  • 22.12.2020. 09:46

Pripadnici beogradske policije i dalje se nalaze u Žarkovu, u Ulici Dušana Vlajića ispred kuće u kojoj se dogodio zločin kada je ubijena Sandra D. (47).

Za Sandrino ubistvo, prema posljednjim informacijama iz policije, osumnjičen je Nenad I, vlasnik stana u kom je pronađeno Sandrino tijelo sa ubodnom ranom.

Policajci su doveli Nenada I. u stan, unutra su se zadržali neko vrijeme, a zatim su ga izveli i automobilom odvezli u policijsku stanicu. Policija je razgovarala sa Nenadovim komšijom koji je navodno identifikovao Sandru.

Dok policija prikuplja tragove na licu mjesta, komšije prepričavaju neprijatnosti koje su doživljavale mahom od Nenada, pošto je Sandra u tom stanu počela da boravi prije oko tri mjeseca.

- Pravio je probleme i uznemiravao me je tako što bi mi pijan dolazio na vrata i lupao, a onda tražio da mu dam cigarete i alkohol. Prije nekoliko dana sam ih vidio kako se vraćaju iz prodavnice i on ju je vukao po ulici jer nije mogla da hoda - kazao je jedan komšija.

I druge komšije iz ulice prepričavali su neprijatne scene sa Nenadom, kog su mahom svi okarakterisali kao alkoholičara, a Sandru kao zavisnicu.

- Nije izlazila posljednja dva dana iz tog stana, a navodno je bila u zavisničkoj krizi kada je ubijena. Bio je u lošem društvu, svakakvi su mu dolazili tu, pili, ko zna šta su radili... Koliko znam iza sebe ima dva braka - ispričao je komšija.

Kako je saopštila policija, Nenad I. je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Тагови: