MUP Srbije

Policija presjekla primopredaju: Oduzeto 47 kg marihuane

  • 26.12.2018. 11:36

Policija je zaplijenila 47 kilograma marihuane i uhapsila pet osoba zbog sumnje da su krijumčarili i preprodavali tu drogu, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srbije.

Uhapšeni se sumnjiče da su od decembra prošle do decembra ove godine na Kosovu i Metohiji nabavljali marihuanu u količinama od 15 do 40 kilograma, koju su transportovali do Subotice, gdje su dio prodavali, a dio krijumčarili u Mađarsku. 

Uhapšena su lica čiji su inicijali A.S. /50/ i D.G. /45/, oba iz Subotice, S.S. /34/ iz Bujanovca, te policijski službenici Policijske uprave u Vranju Đ.S. /31/ i S.N. /31/ zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet droge, navedeno je u saopštenju MUP-a. 

Osumnjičeni S.S, Đ.S. i S.N. uhapšeni su prilikom primopredaje 30 kilograma marihuane licu A.S, a droga je bila sakrivena u vozilu "fijat multipla", bugarskih registarskih oznaka. 

Policija je tokom istrage zaplijenila još 17 kilograma marihuane, manju količinu amfetamina, više putničkih vozila i jedan motocikl, kao i više hiljada evra. 

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Тагови:
  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.