Beograd

Policija Srbije hapsi lažne kolege: Uhapšena četvorica

  • 24.12.2020. 21:46

Operativci beogradske kriminalističke policije rasvijetlili su razbojništvo i uhapsili lažne kolege, koji su 12. decembra ove godine upali u stan građevinskog investitora na Zvezdari i oteli mu 100.000 evra i ručni sat "roleks", vrijedan 15.000 evra. 

Uhapšena četvorka je privedena u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Lisice su stavljene Dejanu R. (44), njegovoj djevojci Tanji P. (29), Amiru M. (45) i Robertu J. (50). Kako se sumnja, dvojica osumnjičenih su maskirani, sa pištoljima i lažnim policijskim značkama, ušli u stan Saše P. na Zvezdari, gdje su njega i sestru vezali, tukli, a zatim nakon premetačine uzeli 100.000 evra i vrijedan sat. Poslije razbojništva su pobjegli.

Kako saznajemo, Dejan P. i Amir M. su kritičnog dana pozvonili na vrata Saše P. i predstavili se kao policajci pokazavši lažne značke MUP Srbije. Ne sluteći opasnost, investitor im je otvorio i pustio ih unutra. Tada je počelo višesatno maltretiranje, a na kraju su njega i sestru vezali za stolice.

- Robert J. se tereti da je dovezao lažne policajce do zgrade investitora, a Tanja P. je bila zadužena za prikrivanje tragova - navodi naš izvor iz istrage.

Policija je tokom uviđaja u stanu investitora pronašla određene dokaze, kao i biološke tragove koji su ih odveli do prvoosumnjičenih. Locirani su u jednoj iznajmljenoj garaži, i tu su i pohapšeni.

Inače, prema nezvaničnim informacijama, svi muškarci iz ove ekipe poznati su policiji.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм