Инстаграм

Поново се огласио тата нестале Данке

  • Извор: Телеграф
  • 29.03.2024. 20:35

Милош Илић, отац нестале дјевојчице Данке Илић (2) из Бора, за којом се трага од уторка, огласио се вечерас на друштвеној мрежи Инстаграм.

Наиме, он је објавио фотографију своје нестале ћеркице Данке и ставио емотиконе склопљених руку који симболизују молитву.

Тиме је поручио да се моли и нада срећним вестима.

Данка Илић  последњи пут је виђена у уторак око 13.45 сати у Бањском пољу.

Полиција под ротацијама пројурила ка мјесту гдје је нестала Данка Илић

Полиција под ротацијама пројурила ка мјесту гдје је нестала Данка Илић

Отац се прије два дана огласио и на Фејсбуку када је послао поруку:

„Злато татино, наћи ће те тата! Свијете мој мали!“, написао је Милош Илић на свом Фејсбук профилу гдје је окачио и фотографију његове ћеркице.

Двогодишња Данка Илић нестала је у уторак око 13:45, и у тренутку нестанка на себи је имала љубичасте панталоне, маслинасто зелену јакну и косу везану у реп.

Систем "Пронађи ме" је због њеног нестанка активиран први пут у Србији, а како је наведено на сајту ''pronadjime.mup.gov.rs'', девојчица има смеђу косу, браон очи и висока је око 85 центиметара.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.