Ležao u lokvi krvi

Potresna ispovijest majke brutalno izbodenog mladića: Da prijatelj nije istrčao, ubili bi ga

  • Извор: Блиц
  • 07.06.2022. 22:13

Moj sin je pošao u predškolsko po dijete, ali ga je N. N. sačekao ispred kapije i počeo da ubada nožem. Da nije istrčao njegov drug sa palicom, ovaj bi ga sigurno ubio. Užas, na ulici je bila ogromna lokva krvi.

Ovim riječima počinje ispovest Radmila R. čijeg je sina Ž. R. juče oko 15.30 pokušao da ubije N. N. bivši vanbračni suprug njegove bivše vanbračne žene M. M.

Ž. R. je zadobio tri uboda u glavu, vrat i rame i trenutno je svjestan i stabilan, ali će morati na operaciju jer je dio noža ostao u lobanji.

– I ranije smo imali problema sa N. N. Ta žena koja je ranije bila sa mojim sinom, otišla je sa N. N. Međutim, on je maltretirao i nju i dijete zbog čega je provela u sigurnoj kući tri godine. Poslije toga je imala i dijete sa njim. Da li je ljubomora ili šta god, ali imali smo velikih problema sa njim. Prijetio je kad se napije, jedne večeri je došao na vrata naše kuće sa šipkom od vodovodne cijevi da ubije mog sina. Ne znam zašto, vjerovatno iz ljubomore – priča Radmila R. za Blic.

Ona kaže da je juče N. N. ponovo zvao njenog sina i prijetio, slao mu poruke.

– Moj sin mu je rekao da ima dokaz, pošto je snimao razgovor, i da će ga prijaviti policiji. Onda je izašao da dovede sina iz predškolskog. Međutim, N. N. ga je sačekao ispred kapije i izbo ga je nožem. Željko je prije toga pio kući kafu sa drugarom koji se ponudio da pođe sa njim. Moj sin je odbio, rekao je riješiću ja, nije se nadao da će ovaj nož da potegne. Gledao je drug sa prozora i strčao je kada je vidio da ga ovaj bode, uzeo je palicu i N.N. je pobjegao. Poslije je došla policija, Hitna pomoć. Lokva krvi je bila ogromna. Da nije dotrčao njegov drug, ovaj bi ga sigurno ubio – kaže Radmila.

Ona kaže da je njen sin sada u stabilnom stanju.

– Krvni sudovi na vratu su sanirani, imaće samo još jednu operaciju zbog zadobijene povrede – kaže ona.

Kako se ranije pisalo, N. N. je prvi prijetio bivšoj vanbračnoj ženi M. M. da će je ubiti, nakon čega je pokušao da ubije njenog bivšeg vanbračnog supruga Ž. R.

– Nišlijka je prijavila policiji da joj je N. N. – sa kojim je nekada živjela vanbračno i sa kojim ima dijete, prijetio da će ubiti i nju, i njenu porodicu, kao i Ž. R. koji je takođe bivši vanbračni muž. Nišlijka, inače, sa obojicom ima djecu u vanbračnim zajednicama. Pola časa kasnije, oko 15.30 prijavljeno je da je Ž. R. uboden nožem – kaže izvor, piše Blic.

N. N. je identifikovan i uhapšen brzom i efikasnom akcijom kriminalističke policije. On se sumnjiči za pokušaj ubistva i određeno mu je zadržavanje nakon čega će biti priveden tužiocu.

Тагови:
  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 19:52 Без коментара

    Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.