Drama trajala satima

Potresni detalji talačke krize: Tri sata muškarcu držao nož pod grlom

  • Извор: Курир
  • 15.09.2022. 19:25

Slobodan Trifunović (65), koga je pomahnitala mušterija tri sata držala kao taoca u njegovoj automehaničarskoj radnji na Karaburmi, zaplakao je kad ga je policija oslobodila.

Policija je oko 18.30 sati uletjela u automehaničarsku radnju i izvela Stevana J. (26) koji je vlasnika automehaničarske radnje "Boban" u Micka Krstića 1 uzeo za taoca i sve vrijeme mu držao nož pod grlom.

"Koliko sam vidjela Boban je dobro. Hitna pomoć ga je odvezla maloprije. Kad je izašao iz radnje poslije oslobođenja i video kćerku rasplakao se", rekla je jedna žena očevidac za Kurir.

Vlasnik automehaničarske radnje Slobodan Trifunović je prema riječima komšija prije određenog perioda doživio moždani udar i jedna strana mu je paralisana. Stevan J. je navodno dolazio da popravlja skuter kod njega.

"Mladić koji je napravio talačku krizu je svakodnevna mušterija. Dolazi tu i često je u alkoholisanom stanju. On je i juče napravio haos. Lomio je svoja kola i niko nije mogao da ga smiri od prisutnih u radnji", rekli su članovi porodice Slobodana Trifunovića.

(Izvor/Foto: Kurir)

Тагови: