Čačak

Poznat uzrok tragične nesreće koja je odnijela četiri mlada života

  • Извор: Агенције
  • 26.06.2022. 16:30

Do stravične saobraćajne nesreće u mjestu Jančići kod Čačka, u kojoj su četvorica mladića poginula, najvjerovatnije došlo jer vozač, kako se pretpostavlja, zbog velike brzine nije vidio krivinu. Kada je pokušao da reaguje, po svemu sudeći bilo je kasno.

Na snimku iz drona vidi se da je riječ o putu okruženom rastinjem, pa se pretpostavlja da je sve to zavaralo vozača, koji nije vidio da nailazi na zavoj. Kako se pretpostavlja, drvored je mogao da bude uzrok zašto mladić nije vidio da nailazi na krivinu.

Takođe, iz gustih krošnji po svemu sudeći pada lišće i trunje, pa je na ovom dijelu put bio klizav, što je veoma opasno tokom ljetnih mjeseci.

Četiri mlade osobe poginule su kada je automobil suzuki vitara, koji se kretao iz pravca sela Jančići prema Čačku, sletio sa mosta u korito rijeke Kamenica. Automobil se kretao lokalnim putem Rosci- Ančići iz pravca Gojne Gore u pravcu Čačka, gdje su, kako se sumnja, nakon izlaska iz krivine sletjeli s mosta koji nema zaštitnu ogradu.

Vozač automobila je, najvjerovatnije usljed neprilagođene brzine, izgubio kontrolu udario u drvo, a potom sletio sa mosta na lijevu stranu u korita rijeke Kamenica.

Nažalost, na licu mjesta stradale su četiri osobe – rekao je izvor.

Kako se nezvanično saznaje, nesrećni mladići su se vraćali sa žurke.

Daljom istragom biće poznat tačan uzrok ove saobraćajne nesreće, prenosi Pink.

Kako se saznaje, automobilom je upravljao Ognjen Vasiljević (19), na mjestu suvozača je bio Ivan Stančić (19), a na zadnjem sjedištu su su sjedili Nikola Zekavica i Luka Mićović.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.