Milika Ašanin

Poznato u kakvom su stanju povrijeđeni učenici i nastavnica iz škole na Vračaru

  • Извор: Агенције
  • 03.05.2023. 17:15

Stanje učenika povrijeđenih u današnjoj pucnjavi u osnovnoj školi u Beogradu je mnogo bolje, a operisani učenici i teško povrijeđena nastavnica su budni i potpuno stabilni, rekao je generalni direktor Kliničkog centra Srbije Milika Ašanin.

"Sada već mogu da kažem da je situacija mnogo bolja i to nas ohrabruje. Od četvoro operisanih pacijenata, kod troje je završena operacija i oni su na intenzivnoj nezi. Dva učenika su potpuno probuđena, ekstubirana, a i nastavnica se polako budi i potpuno su stabilni", rekao je Ašanin, prenose "Večernje novosti".

U pucnjavi u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu ubijeno je osmoro djece i jedan radnik obezbjeđenja, a šestoro djece i nastavnica te škole su ranjeni. Policija je uhapsila četrnaestogodišnjeg K.K., koji je počinio taj zločin.

Kćerka čuvenog srpskog odbojkaša ubijena u masakru u školi na Vračaru

Kćerka čuvenog srpskog odbojkaša ubijena u masakru u školi na Vračaru

Ranije je ministar zdravlja Srbije Danica Grujičić izjavila da su šestoro ranjene djece i nastavnica u zdravstvenim ustanovama, od čega je troje učenika u dječijoj bonici u Tišovoj, a troje učenika i nastavnica su u Urgentnom centru. 

Pratite nas i putem Vibera

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм