Detalji krvave pucnjave u Beogradu 

Pred bebom pucao u bivšu suprugu, pa u sebe

  • 10.06.2019. 22:24

Dvadesetpetogodišnja T.J. (25) teško je ranjena u bloku 45 u Novom Beogradu, kada je u nju pucao bivši suprug D.J. (25), koji je ubrzo potom sebi pucao u glavu.

Naime, on je pucao u T.J. u ulici Jurija Gagarina, kod broja 111, dok je u kolicima bila njihova beba. Mladić je ispalio tri hica u nju, a potom otrčao u pravcu ka ulici dr Ivana Ribara.

Usput je zakačio i prolaznike, među kojima je bilo i djece, koja su se u tom trenutku nalazila na ulici i prema riječima očevidaca, bio je vidno bijesan.

Oko 200 metara dalje, tačnije ispred broja 129, D.J. je pucao sebi u glavu.

Oboje su sa teškim povredama prebačeni u Urgentni centar, na odjeljenje reanimacije.

Kako Kurir nezvanično saznaje, u toku je bila njihova brakorazvodna parnica, a ona se prije nekoliko mjeseci odselila iz stana u Surčinu gdje su oboje živeli i prešla da živi kod roditelja u bloku 45, zajedno sa njihovim djetetom.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм