Epidemiolog

Predrag Kon izgubio živce u emisiji i počeo da galami (VIDEO)

  • Извор: Мондо.рс
  • 29.10.2021. 19:13

Doktor Predrag Kon, član Kriznog štaba i epidemiolog, gostovao je ovog jutra na televiziji, gdje je pričao o napadima na njega, protestima ispred njegove zgrade i novim mjerama.

Prokomentarisao je i navode pojedinih da treba da izađe iz Kriznog štaba.

Na Twitteru je osvanuo isječak iz emisije iz dijela u kojem Predrag Kon priča o protestima ispred njegove zgrade.

Na pitanje voditelja Dragana Jovanovića o navodima da li bi izašao iz Kriznog štaba, doktor Kon je vidno iznerviran prokomentarisao da svako ko misli da je čast da se izađe iz Kriznog štaba treba da ga bude sramota.

Naglasio je da je sramno ponižavati i napadati zdravstvene radnike.

"Vidite, kad mi neko kaže 'čast je da se izađe', ma sram ga bilo, sram ga bilo. Čast je da se izađe? Pa, taj pojma nema šta je čast!", rekao je Kon.

Podsjetimo, više desetina građana, koji se protive uvođenju kovid propusnica, okupilo se ispred zgrada u kojima žive neki od članova Kriznog štaba u Beogradu i Nišu, uzvikujući uvrede i tražeći njihove ostavke.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se može vidjeti kako se nekoliko desetina građana, koji se danima okupljaju ispred Skupštine Srbije protestujući protiv mjera zaštite od korona virusa i uvođenja kovid propusnica, među kojima ima uglavnom desničara, okupilo ispred zgrade u kojoj živi epidemiolog Predrag Kon, piše "Mondo.rs".

"Drugi neka misle o mojoj bezbjednosti. I oni koji mi prijete neprekidno i nekim sudovima, pa jedva čekam bre da se susretnemo. Da neko ne misli slučajno da se povlačim od toga. Jer, oni ne razumiju šta rade. Oni ruše kompletno povjerenje u bilo šta što može da godi", istakao je Kon u emisiji i dodao:

"Meni lično ne može ništa više da se desi. Ja sam svoj život maltene potpuno predao i dao. Nama samo treba da se desi da dođemo k svijesti da možemo ovo da kontrolišemo - to je s vakcinacijom. I da zajedno vidimo da je ovaj virus pravi zlikovac."

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.