Napad u Aleksincu

Predsjednik rukometnog kluba izboden pred djevojčicama

  • 14.09.2018. 07:25

Četvorica momaka, starih oko 20 godina, upali su u četvrtak naveče na trening Ženskog rukometnog kluba "Alekisnac" i pred devojčicama napali palicama Nenada Đurića, predsjednika ovog tima, a kako nezvanično saznajemo, on je uboden i nožem u stomak, tako da je hitno prebačen u Klinički centar u Nišu.

Incident se dogodio u aleksinačkoj hali sportova oko 20 sati.

"On ima povrede grudnog koša i trbuha. Tim lekara se odmah okupio i pružio pomoć pacijentu," rekli suu Kliničkom centru Niš, ali nisu mogli da potvrde da li je u životnoj opasnosti ili ne?

Đurić je, inače, radnik Parking servisa u Nišu i poznati sportista u Aleksincu, a kako nam je nezvanično rečeno u policiji napali su ga mladići koji su već od ranije poznati policiji.

"To je bilo užasno, kada su ga u jednom trenutku salet,eli bejzbol palicama. On se odbranio od jednog, ali nije mogao od svih. Krv je liptala po podu od tuče, a djevojčice su vrištale - rekao je izvor Telegrafa.

U Aleksincu je među policijom podignuta "borbena gotovost" jer se ovako nešto nikad nije dogodilo i potraga za napadačima je u toku.

  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 10:30 Ловачки савети (Р)

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.