ATV

Igor Đorđević

Predsjednik Savjeta roditelja OŠ "Vladislav Ribnikar": Vlada obećala da će ispuniti sve naše zahtjeve

  • Izvor: Agencije
  • 11.05.2023. 19:52

Predsjednik Savjeta roditelja Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru u Beogradu Igor Đorđević kaže da im je na sastanku u Vladi Srbije obećano da će svi zahtjevi koje su u srijedu iznijeli biti ispunjeni.

Savjet roditelja Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", u kojoj je prošle nedjelje ubijeno osam učenika i radnik obezbjeđenja, iznio je u srijedu sedam zahtjeva u kojima se, pored ostalog, traži rekonstrukcija događaja, objašnjenje šta će biti sa dječakom koji je počinio ubistva, kao i odgovornost ljudi koji su objavili spisak sa imenima đaka.

Danas su predstavnici Savjeta roditelja pozvani na sastanak u Vladu Srbije, gdje im je obećano da će svi zahtjevi biti ispunjeni.

Zelenaš uhapšen u akciji MUP-a Srpske, evo šta je pronađeno

Zelenaš uhapšen u akciji MUP-a Srpske, evo šta je pronađeno

- Organizovan je sastanak u kabinetu, gdje je pored predsjednice Vlade bio i tim koji je dobio zadatak da ispuni naše zahtjeve. Dobili smo čvrsto obećanje da će svi naši zahtjevi biti ispunjeni i da će počev od danas početi da se radi na realizaciji i ispunjenju tih zahtjeva - rekao je nakon sastanka Đorđević

Ističe da u ovom trenutku ne može da izađe u javnost sa više inforamacija jer će iz dana u dan imati komunikaciju sa timom i sa premijerkom Srbije od koje će dobijati pojedinačne informacije o pojedinačnim zahtjevima.

Pratite nas i putem Vibera!