Niš

Preminula djevojka nakon stravičnog sudara motora i auta

  • Извор: Блиц
  • 25.06.2022. 17:54

Djevojka I. P. (28) koja je bila na motoru sa mladićem I. C. (34) kada je došlo do saobraćajne nesreće u Ulici majora Gavrilovića, preminula je jutros u KC Niš.

Kako piše "Blic", djevojka je podlegla teškim tjelesnim povredama koje je zadobila u sudaru.

Ona se nalazila na motoru marke "kavasaki" kojim je upravljao I. C. (34), a koji se sudario sa automobilom marke "reno senik" kojim je upravljala Nišlijka. Vozač motora I. C. hospitalizovan je u KC Niš sa teškim povredama.

Podsjetimo, do saobraćajne nesreće je došlo oko 16.45 sati jutros u Ulici majora Gavrilovića u naselju Donja Vrežina u Nišu. U jednom trenutku došlo je do sudara motora i automobila. Okolnosti nesreće još se utvrđuju.

Prema riječima očevidaca začuo se stravičan udarac. Žena koja se nalazila u blizini rekla je da je videla dvije osobe u polusvjesnom stanju.

"Komšinica koja je upravljala renoom, kako mi je rekla, polako je skretala, i kako sam čula od komšija, motocikl se velikom brzinom zabio u nju. Od siline udarca vozilo se zarotiralo, a ženska osoba je preletjela preko kola", navela je.

Muškarac koji živi u toj ulici, rekao je da se tom ulicom juri i da je "kao staza za eksperimentalne brzine".

"Tu je i autobusko stajalište, a nema pješačkog prelaza. Nesreće su dosad izbjegavane samo zahvaljujući prisebnosti vozača. Ova ulica je prava, široka, dobra za velike brzine. Ali oni koji ovdje voze, ne razmišljaju da ovdje žive ljudi", kaže on.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић