Sremska Mitrovica

Radnik preminuo u kabini krana na visini od 30 metara

  • 26.03.2020. 12:57

Građevinski radnik M.S. (60) iz Sremske Mitrovice preminuo je juče na gradilištu u mitrovačkom naselju “Kamenjar” kada mu je pozlilo u kabini krana kojim je upravljao na visini od oko 30 metara.

Kako nezvanično saznaje Blic, kolege pokojnika shvatile su da nešto nije u redu jer se M.S. nije odazivao te su pozvali Hitnu pomoć i Vatrogasno – spasilačku jedinicu.

Bez obzira na to što su odmah stigli na mjesto incidenta, svi napori da spasilaca da što prije dođu do radnika i ukažu mu pomoć nisu dali rezultate zato što se kabina nalazi na oko 30 metara visine a pri tom su akciju spašavanja ometali jaki udari vjetra i led na kranu.

U akciji su učestvovali pripadnici novosadske Specijalne jedinice za spasavanje sa visine koji su obijali i sjekli kabinu krana kako bi došli do pokojnika i pripadnici Vatrogasno – spasilačke čete Sremska Mitrovica.

Prema nezvaničnim informacijama M.S. je preminuo zbog srčanog udara a njegovo tijelo je preneseno na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu.

Тагови:
  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)