Избори у Србији

Реакције из Српске: Очекивана побједа

  • Извор: АТВ
  • 18.12.2023. 19:38

Очекивано - тако у Српској коментаришу убједљиву изборну побједу листе окупљене око Александра Вучића. У изборном штабу у Београду био је и предсједник Републике Српске.

"Био сам тамо све до поноћи. Мислим да послије толико година власти обезбједити апсолутну већину само може правом организацијом, правим радом обезбједити се такво нешто. Честитам још једном", рекао је Додик.

Поруке изборних губитника и њихових симпатизера грађанима Српске који имају право гласа су само изговор за оне који, опет, нису могли ни да приђу онима на власти, поготово да је освоје. Клетве и увреде Србима из Републике Српске су одраз немоћи. Дрина, порука је,  никада није била граница.

" Нема потребе да било ко показује колико је низак или примитиван политички да вријеђа било кога на тај начин, али Србија је у суштини показала кога бира и Србија жели стабилност", каже српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић.

Дебакл опозиције у Србији не треба да чуди, јер у тешким временима Срби немају луксуз да се коцкају са политичком стабилношћу, порука је Сање Вулић. 

"Како Срби у Србији, тако и сви ми Срби у Републици Српској који смо дали повјерење господину Вучићу и СНС-у смо управо се водили тим да је он фактор стабилности и сигурности. То су двије ствари које вас увијек доводе до успјеха, прва је рад на терену, рад са својим грађанима, а други је да имате карактер", каже шеф Клуба посланика СНСД-а у ПД ПС БиХ Сања Вулић.

А оним другима, који су проклињали Републику Српску и њене грађане, порука из Српске да за њих нема веће казне од тога што, поново, нису добили подршку народа.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм