Огласио се дједа убијене дјевојчице

Родитељи Данке Илић добијају пријетеће поруке

  • Извор: Мондо.рс
  • 09.05.2024. 20:58

Потрага за тијелом убијене дјевојчице Данке Илић (2) и даље траје, откривено је да нема трагова ДНК Данке у аутомобилу који су возили радници ЈКП Водовод Бор С.Ј. (50) и Д.Д. (50), а дједа убијене дјевојчице Милан Илић открио је како се бори са губитком унуке. Открио је да се сви и даље надају чуду и неким добрим вијестима, добијају различите позиве готово свакодневно.

"Унук када види на телевизији неку вијест и њену слику, он плаче и виче: 'Данка, Данка'. Онда сви почнемо да плачемо од муке. Не знамо ништа. Сви се надамо нечему, полиција је ту, потрага траје како смо обавијештени, али нема их у оном великом броју као што је било.

Све нас убија то ишчекивање, чекамо позив, а плашимо се. Убија нас та неизвјесност, позиви са непознатих бројева. Не знамо када се јављамо да ли је добро или лоше. Труде се, али нису добро.

Нешто се спрема... Бункери и ровови на граници?

Нешто се спрема... Бункери и ровови на граници?

Дјеци шаљу поруке, пријете, свашта су преживјели. Снајка је трудна, сви смо се надали дјевојчици због цијеле ове ситуације, али ипак носи дјечака. И ја се трудим да избацујем негативне мисли, али супруга је још болешљива, њу је све ово највише погодило, има срчаних проблем због свега", рекао је Милан Илић.

Да подсјетимо, дјевојчица Данка Илић нестала је у уторак 26. марта у 13:45 у мјесту Бањско Поље код Бора. Према информацијама из истраге, убијена је само седам минута касније - у 13:52 када је на њу налетјело службено возило ЈКП Водовод Бор у којем су били С.Ј. (50) и Д.Д. (50).

Хрватског свештеника згрозио наступ на Евровизији, полијевао екран светом водом

Хрватског свештеника згрозио наступ на Евровизији, полијевао екран светом водом

Након што су је ударили колима, Данка је била жива и они су одлучили да је задаве и убаце у гепек а тијела су се отарасили на оближњој депонији. Убрзо су ухапшени брат и отац осумњиченог Д.Д  због сумње да су помагали у уклањају доказа, а убрзо је у притвору преминуо брат Д.Д.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:15 Документарни програм (Р)

    'Документарни програм (Р)

  • 13:15 Аграр (Р)

    ''Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.