Zbog razbojništva

Sakić počeo sa odsluženjem trogodišnje zatvorske kazne

  • Извор: Курир
  • 25.08.2021. 15:18

Sin Sinana Sakića, Rašid Sakić (43) poznatiji kao Ćelo, juče je priveden na izdržavanje kazne od tri godine, za razbojništvo, saznaje Blic. Kazna je iz 2019. godine.

Rašid Sakić se našao sinoć na mjestu suvozača u “golfu” njemačkih registarskih oznaka, čiji vozač je zaustavljen od strane pripadnika saobraćajne policije nakon policijske potjere.

Kako je imao potjernicu odmah je upućen na izdržavanje kazne, prenosi Blic.

On je, inače, višestruki povratnik, a poslednji put je uhapšen u januaru 2019. godine zbog sumnje da je u centru Loznice s prijateljem Milanom C. (36) pretukao i opljačkao krojača V.M. (34).

Poslije hapšenja određen mu je pritvor, u kom je bio sve do sredine avgusta, kada je prebačen u kućni zatvor s nanogicom. On je tada osuđen na sedam mjeseci kućnog pritvora.

– Protiv njega se vodi postupak zbog razbojništva, odnosno zbog sumnje da su opljačkali krojačku radnju. Navodno, pošto su uzeli sav novac koji su pronašli kod krojača, otišli su u obližnji kafić i naručili piće. Upravo u tom kafiću policija ih je i uhapsila – rekao je tada izvor za Kurir.

On navodi da poslije određivanja kazne Sakić nije smeo da napušta prostorije kuće u kojoj je boravio bez odluke suda u Loznici.

U podužem dosijeu, Rašid Sakić ima krivična djela posjedovanje i prodaja droge, razbojništvo, nasilno ponašanje, ali i ubistvo Dragoljuba Despotovića Drajinog.

Тагови: