Užas u Zaječaru

Saslušan brat dvostrukog ubice i samoubice - Dušan je nakon svađe sa komšinicom ovom putanjom sijao smrt

  • Извор: Телеграф
  • 31.03.2022. 22:22

Dušan Z. iz Zaječara nakon svađe sa komšinicom u ponedjeljak oko 22 sata pokucao je na njena vrata i ispalio joj jedan metak u glavu.

Sada je shvatio šta je uradio pokušao je da pobjegne kada je na među spratu sreo dvojicu policajaca. Umjesto da se preda u njih je ispalio dva hica.

– Policajca Ivana Đ. pogodio je sa jednim hicem u grudi. Zatim pobjegao na potkrovlje zgrade u Ulici 7. septembra broj 8. Tu se ubio hicem iz pištolja kojim je presudio Veri i Ivanu – kaže naš izvor blizak istrazi.

Kako Telegraf saznaje, obdukcija sva tri tijela je završena. Istraga je utvrdila da je Dušan prvo ubio Veru hicem u glavu, policajca Ivana usmrtio metkom u grudi i na kraju presudio sebi pucnjem u sljepoočnicu.

Policija je pored tijela Dušana Z. pronašla pištolj kalibra 7,62 mm koji je imao u ilegalnom posjedu.

Prema našim informacijama, nakon tragedije kakvu ni najstariji meštani Zaječara ne pamte u policiji je saslušan M.Z. rođeni brat dvostrukog ubice.

– On nije mogao da kaže motiv zločina. Rekao je da je Dušan živio sam i da do sada nije osuđivan niti je bilo prijava u policiji protiv njega. Rekao je da je Dušan rodom iz Hrvatske i da je bio na ratištu – dodaje naš izvor.

Tri dana nakon zločina stanari zgrade u kojoj se dogodilo dvostruko ubistvo su u šoku. Kako samo kažu svuda se osjeća miris smrti. Da im još u glavi odzvanjaju pucnji.

– Krvi je bilo u zgradi i odmah smo je očistili. Međutim, i dalje svi pričamo o tragediji. Svi se pitamo da li smo tragediju mogli da spriječimo – kaže jedan od stanara.

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)