Nastavlja se sukob

Šešelj poslao urnu Sergeju Trifunoviću

 • 23.04.2019. 07:47

Predsjednik SRS Vojislav Šešelj napisao je na Tviteru da je poslao vođi PSG Sergeju Trifunoviću urnu u kakvoj je sahranjen prah Mire Marković.

"U cik zore Sergeju Trifunoviću sam poslao urnu u kakvoj je sahranjen prah Mire Marković, sa sljedećim pisamcetom: "Dragi Sergej, šaljem ti ovu saksiju da je dobro osmotriš. Možda ćemo uspeti da te u nju uguramo i bez spaljivanja. Izbušićemo rupicu da možeš da dišeš. Može i šaka crva u nju?"

Šešelj je objasnio zašto je napisao takav tvit o Trifunoviću. 

"Svašta je taj Trifunović uradio, i prema meni i prema srpstvu uopšte. Sjetite se kad je Željko Mitrović unio majmuna u "Zadrugu", on je rekao da je unio mene. Zatim se rugao smrti Mire Marković, e sad je njemu stigla saksija, pa nek se nabije u nju, mogao bi da stane ako se malo sabije", kaže Šešelj.

Na pitanje da li to Trifunović treba da shvati kao prijetnju, Šešelj odgovara:

"Šta mene briga kako će to da shvati. Kad već može da se roka drogom i da se predozira. Šta je tražio, to je i dobio. A ta rupa na saksiji nije samo da bi disao on, nego i da crvi mogu da dišu", izjavio je predsednik SRS.  

 • 19:50 Временска прогноза

  Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

 • 19:52 Без коментара

  Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.

 • 19:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 20:00 Лутрија РС, Лото

  Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

 • 20:10 Емисија: Прича се

  Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

 • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

  '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)