Mirijevo

Snimak podijelio javnost: Krenula da pređe ulicu, a onda je naišao "pasat"

  • Извор: Курир
  • 13.12.2022. 21:41

Snimak jednog učesnika u saobraćaju osvanuo je na društvenim mrežama, a na njemu se vidi sporna situacija u beogradskom naselju Mirijevo, kada je jedan pješak za dlaku izbjegao da ga udari automobil.

Kako je navedeno u objavi na Instagram profilu 192_rs, riječ je o okretnici gradskog prevoza na Mirijevu, a snimak sadrži trenutak kada pešak kreće da prelazi ulicu na pješačkom prelazu.

Ka njemu u tom trenutku nailazi "folksvagen pasat", čiji vozač ne koči već prolazi tik pored pješaka koji je u posljednjem trenutku primijetio vozilo i zaustavio se.

Sudeći prema komentarima, međutim, mnogi su mišljenja da je kriv pješak jer je iznenadno krenuo da prelazi ulicu ispred automobila koji je već bio previše blizu pešačkog prelaza da bi efikasno zakočio. Pogledajte snimak i procijenite sami.



Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм