Suđenje Zoranu Marjanoviću

Šokantne tvrdnje vještaka: Jelena Marjanović je bila živa u kanalu, pokušala da izađe

  • Извор: Курир
  • 15.06.2022. 16:01

Pred Višim sudom u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom da je ubio suprugu Jelenu, inače pjevačicu Granda.

Marjanović je stigao je u Palatu pravde sa advokatima, a nešto kasnije im se pridružio i advokat Zarić.

Vještak Dušan Keckarević saslušan je i naveo da na odjeći Marjanovića nisu nađeni tragovi krvi, a da bi prema povredama trebalo da ih ima.

Keckarević je pojasnio da je Jelena ubijena u kanalu, jer na to ukazuju svi tragovi, a da trag klizanja sa druge strane kanala pokazuje da je bila živa i pokušala da izađe, prenosi "Kurir".

Vještak je govorio i o tragu koji je nađen u kolima na zadnjem sjedištu, rekao je da je njega mogla da prenese druga osoba, predmet, ali i sama Jelena Marjanović.

Na suđenju su prikazane i fotografije sa uviđaja i fotografije odjeće Jelene i Zorana koja je vještačena. Sudija je odlučila da se ne prikažu slike tijela na mjestu zločina i sa obdukcije.

Zoran je sve vrijeme pratio monitor, a kada je sudija pomenula tijelo vidjelo se da mu je teško, imao je tužan izraz lica i gutao je knedle.

Najavljene su završne riječi pošto više nema dokaza. Trenutno se odlučuje kada će biti održane.

Zločin se, da podsjetimo, dogodio 2. aprila 2016. godine na nasipu u beogradskom naselju Crvenka, a telo nesrećne žene otkriveno je dan kasnije u kanalu.

Zoran Marjanović uhapšen je u septembru 2017. godine, a u pritvoru je bio do jula 2018.

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.