Novi detalji

Šokantno! Kćerke i majka prvo ubijeni, pa zapaljeni

  • Извор: Блиц
  • 29.12.2021. 19:51

Anastasiju (19) i Anabelu (15) Goranović ubio je njihov otac, Zoran, nakon što je svoju suprugu Miru zaklao.

Kako saznaje Blic, majka i kćerke ubijene su prije požara, a detalje će utvrditi istraga.

Komšije su obavijestile sina, koji takođe živi u Somboru, da kuća njegove majke gori. On je potom obavijestio vatrogasce.

U kući su prvo, jedna do druge nađene Mira i njena starija kćerka, a kasnije i tijelo mlađe djevojčice.

– Nažalost, poslije nekoliko sati pronađeno je i njeno tijelo, koje nije bilo ugljenisano kao ostala. Iako smo se do posljednjeg trenutka nadali da je barem ona uspjela da se spase od pomahnitalog oca, nažalost, to se nije desilo – dodao je sagovornik Kurira iz istrage.

Starija kćerka je pohađala Pedagoški fakultet u Somboru.

Zdravko Goranović imao je zabranu prilaska ženi i djeci i kući u kojoj su živjele u ulici Sime Šolaje.

Takođe, ubica je nakon razvoda bio u vezi sa drugom ženom sa kojom je živio u blizini Beograda.

Nije poznato da li je bio oženjen drugom ženom ili je s njom živio u vanbračnoj vezi, a kako kažu komšije ove porodice, Zoran je bio zaposlen kao majstor za popravku televizora.

– Kratko je radio u policiji kao i njegov otac. Ubrzo je napustio službu i počeo da se bavi zanatom. Bio je TV majstor, električar – kažu oni i dodaju da im je od ranije poznat po incidentima.

– Njihovi problemi su trajali dugo, on je jednostavno lud čovjek. Otkako se rodio, takav je. Lud! Lud se rodio, lud i umro – pričaju oni.

Kako se može vidjeti na profilima na društvenim mrežama Mire i Anastasije Goranović i Mira i Zdravko su porijeklom sa Sokoca.

(Foto: Alo. J.V.)

Тагови:
  • 21:10 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:00 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:15 Ноћни програм

    Ноћни програм