КиМ

Срамна одлука градоначелника Лепосавића: Око 5.000 корисника МТС-а без сигнала

  • Извор: СРНА
  • 13.02.2024. 18:04

Градоначелник Лепосавића Љуљзим Хетеми спријечио је раднике "МТС-а" да се попну на кров општинске зграде и отклоне квар због чега је око 5.000 корисника у том дијелу Космета остало без сигнала мобилне телефоније.

Он је радницима поручио да "`МТС`може само трајно да склони опрему са његове зграде", иако компанија за радове посједује све могуће дозволе.

"МТС" је саопштио да ће, у интересу својих корисника у том рејону који су оштећени због немогућности кориштења сигнала мобилне телефоније, у року од 24 часа пронаћи друго рјешење за успостављање ваздушне везе са базним станицама Јошаница и Ком Лешак.

Из компаније ће покренути жалбени процес код регулатора за електронски саобраћај, јер им је, како су навели, насилном одлуком једног човјека ускраћено право на нормално пословање и поред свих регуларно добијених дозвола.

"Косово онлајн" сазнаје да је одлуком градоначелника Лепосавића око 5.000 корисника МТС-а на крајњем сјеверу Косова остало без сигнала, иако МТС има приштинску дозволу за радове, као и уговор са општином Лепосавић за базну станицу на згради општине.

Градоначелник Лепосавића Хетеми изабран је на изборима које је на сјеверу Космета организовала Приштина, а које су Срби бојкотовали.

Срби у том граду су 20. јануара завршили потписивање петиције за смјену градоначелника.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм