Beu vraćena kući

Srećan kraj potrage: Bošku vraćen pas, pronašla ga djevojka

  • Извор: Мондо.рс
  • 17.08.2022. 16:21

Boško iz Veternika je dobio svog psa nazad! Jedna djevojka je pronašla njegovog ljubimca Beu, ali nije željela da uzme BMW kao nagradu.

Boško Milošević iz Veternika u Novom Sadu objavio je da je njegov pas Bea vraćen vlasnicima, nakon što je više medija objavilo njegov poziv u pomoć. Milošević je na društvenim mrežama objavio da su mu kćerke ostavile psa na čuvanje, ali da je on pobjegao, te da ga nema duže od mjesec dana. Iz tog razloga, Milošević je napisao da će pokloniti BMW osobi koja pronađe i vrati psa.

“Hvala od srca djevojci koja ju je vratila i hvala svim dobrim ljudima koji su pomogli da vratim mir mojoj djeci, mojoj porodici. Beskrajno hvala”, napisao je on.

Pas rase "ši-cu" je vraćen vlasniku. Psa je pronašla jedna djevojka koja nije željela ništa zauzvrat tj. nije htjela Boškov automobil kao nagradu.

Djevojka mu je ispričala da je Beu zapazila dok je šetala i da ju je odnijela kod veterinara jer je imala povredu nogu i slomljen nokat. Boško ističe da se djevojka veoma lijepo brinula o Bei.

"Nije željela da uzme automobil, davao sam joj ključeve, nije htjela nikakvu nagradu, ali odužiću joj se na drugi način. Odlučio sam da joj kupim psa iste rase jer se vezala za našu Beu u znak velike zahvalnosti" naglašava Boško.

Razdragani Boško ne krije sreću i zahvalnost zbog Beinog povratka.

"Odlično se osjećam. Djeca su presrećna i hvala svima", poručio je Boško za kraj.

Тагови:
  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.