Uki Q

Srpska influenserka objavila snimke: Zet joj krvnički pretukao sestru, povrijeđeno i dijete

  • Извор: Кликс
  • 29.09.2022. 13:04

TikTokerka iz Srbije Una Kablar, poznata po niku Uki Q, upozorila je na nasilje koje je doživjela njena sestra.

Uki Q je na Instagramu objavila fotografiju svog zeta Damjana Hadžića te je ispričala šta je uradio njenoj sestri. Uz to sve je objavila i fotografije sestrinih povreda.

"Muž moje sestre noćas je pretukao moju Saru gotovo nasmrt. Uzeo ju je za glavu i udarao njome o pločice, stezao joj vrat u namjeri da je uguši, a zatim ju je iz sve snage udarao. Bebu od dva mjeseca je pritiskao i napravio joj modrice uz prijetnje da će joj uzeti starateljstvo ako se razvede od njega", napisala je Una.

Dalje navodi kako je muž njenu sestru odvezao do hitne i pobjegao dok mu nisu stigli otac i brat, a opisala je i susret svoje porodice sa njima prilikom čega navodi njihovo izrazito objesno ponašanje.

"Nakon sto je veceras unakazio dovezao je na VMA i pobjegao dok mu nisu došli tata i brat jer je tatin sin. Došli su smijajući nam se pred policijom uz dobacivanja sa očeve strane kako je ponosan na svog sina i kako će tek da bude. Nakon što smo rekli da ćemo sve da objavimo javno njegov tatica Saša Hadžić počeo je da prijeti uz riječi kako on ima lijek i za to jer misli da novcem može sve da riješi. U najboljem slučaju biće kažnjen samo zabranom prilaska iako je prebio moju sestru večeras skoro na smrt i još uvijek ne znamo koje su joj sve posljedice od njegovih povreda. Zamolila bih svakog da ovu objavu podijeli kako bi nam pomogli u borbi sa porodičnim nasiljem, nasiljem nad ženom i bebom od 2 mjeseca. Imamo još puno toga da kačemo ali smo trenutno u toku", dodala je ona.

Objavila je i videosnimak na kojem se čuje da otac napadača pred policijom govori da je ponosan na sina.

Srpska policija je objavila da su priveli Hadžića, odredili mu zabranu kontakta te udaljavanje iz zajedničkog stana.

Svako nasilje je strašno i nedopustivo, a ono što ovaj problem čini još strašnijim jeste činjenica da je mnogo slučajeva poput ovog koji nisu imali priliku dobiti pažnju javnosti, ali itekako postoje oko nas.

Unina sestra je, ako se to može tako reći, imala sreće što joj je sestra influenserka koja ima mogućnost glasno govoriti, ali bezbroj je žena koje svakodnevno trpe slično nasilje i prijetnje, a da naše balkansko društvo i države čine minimalno da ih zaštite i pomognu im.


Тагови:
  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.